O blogu

Kreativan nakit je skup svih vrsta nakita, modnih detalja i ukrasa za stan. U pitanju su unikati ručne izrade pravljeni od kvalitetne polimerne gline. Proizvodi su veoma čvrsti i vodootporni. U izradu svakog komada uloženo je mnogo pažnje, truda i ljubavi. S obzirom da je ručni rad u pitanju nemoguće je napraviti dva apsolutno ista modela. Sve što vidite na blogu može se napraviti i za Vas na isti ili sličan način tako da je uvek sve dostupno.

Osim samog nakita veliki deo asortimana obuhvataju privesci za ključeve kao i postolja za slike/poruke pravljenih po Vašoj fotografiji. 

Pratite nas i na drugim društvenim mrežama:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreativan.nakit
INSTAGRAM: https://instagram.com/creativebyalex/ 

 "Blog "mindjuse-unikati" je dobio ime 2011 godine kada sam tek počela sa se igram sa polimernom glinom, a minđuše sam prvo napravila. Otvorila sam nalog da bih slike istih okačila i pokazala prijateljima ne sluteći da će u budućnosti blog biti aktivan i da ću još puno toga praviti osim minđuša... :) Sada ne pravim više samo minđuše i ne mogu da promenim ime bloga, ali dovoljno je da na guglu tražite "Kreativan nakit" i dovešće vas ovde. " 

 Aleksandra, Kreativan nakit            
                                                                    
Savet: da bi Vam nakit što duže trajao rukujte sa njim pažljivo i čuvajte ga u kesici da biste zaštitili metalne delove od vlage. Lakirane delove s vremena na vreme po želji dodatno prelakirajte bezbojnim lakom da „osvežite“ sjaj. Predmete od polimerne gline možete oprati vodom i blagim sredstvima za čišćenje ukoliko je to potrebno.