05. јун 2013.

My dear models

Ovaj post posvećujem mojim dragim modelima. To su devojke koje su se slikale sa nakitom, i poslale mi svoje slike. I ovim putem zahvaljujem im se na trudu i uloženom vremenu! :* Na fejsbuk stranici postoji folder sa takvim slikama ("Kupci - fotografi/modeli"), a na blogu je objavljeno do sad desetak takvih slika. Bila bi šteta da se sve slike ne nađu i ovde! Ali neću ih sve odjednom sada objaviti. ;)


Da počnem od poslednje porudžbine koju sam imala. Matea je za svoju malu maturu poželela minđuše: crvene kockice sa belim tačkicama, po 5 kockica na jednoj minđuši, i da vise 5cm. Isto tako, uz to prsten sa više manjih kockica. To je ispalo ovako:


Dopala mi se zamisao, ali nisam ni mogla da zamislim kako će to stajati jednoj maturantkinji, kakva je kombinacija garedrobe, šminke itd. Svi su se složili da joj je stajalo kao saliveno, baš kako treba! Pogledajte i sami:


Sledeća devojka koja se veoma potrudila oko slika zove se Dunja. Poručila je minđuše sive mace sa zelenim očima, i od više slika koje je napravila izabrala sam ove tri. 


Na sledećim slikama videćete Aleksandru i Mrvicu koje su pozirale sa minšuama rogovima (u oštroj i namotanoj varijanti), a Mrvica se slikala još sa priveskom crnim slepim mišem i sa brošem mišićem. Originalne slike možete videti u nekom od postova, a kako stoje na modelima pogledajte odmah:

     


Minđuše mačke, kao i rogove potražite pod "Iluzija prolaska kroz uvo" u meniju.

Moram dodati da Aleksandra, tačnije Alessandra Spasov (devojka sa poslednje slike) pravi vrlo lep origami nakit! Sviđa mi se ideja, i naravno pošto obožavam origami podeliću sa vama njenu stranicu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.311049229024389.1073741825.118348594961121&type=1

Možete nešto poručiti od nje ako vam se dopadne, a u svakom slučaju može poslužiti kao inspiracija da i sami počnete da pravite nešto origami tehnikom.:)

Puno pozdrava do sledećeg posta!