21. март 2013.

Poslednji modeli ove zime

Pred sam početak duuugo iščekivanog proleća, podeliću sa vama najnovije martovske radove, a i one do sad neobjavljene iz proteklih meseci ove zime. U martu će biti objavljen još jedan post sa fotografijama noviteta iz ovog meseca, i naravno jedan prolećni giveaway, razume se.:) Pripremite se za nove kreativne modele, možete osvojiti čak i ove slatke pande kao što su moje sa prve slike (koja je na fejbuku profil slika, eto koliko je volim)!


Ako dugo niste posetili blog, možete već sad videti da je dizajn izmenjen.:) Vredno radim na tome, i uskoro će svi linkovi u meniju biti ispravni, i moćićete sa lakoćom da pretražujete samo ono što vas interesuje: minđuše, narukvice, šnalice ili nešto drugo. Iznad svake grupe proizvoda nalaze i se i cene, a klikom na kontakt otvara se kontakt forma odakle mi direktno možete pisati bez odlaska sa bloga. Jedina mana je to što mu treba neko vreme da se potpuno učita jer je obiman, ali vredi sačekati jer je posle toga sve odlično funkcioniše. Najvažnije je da sve bude pregledno i jednostavno za pretragu.


Kad dođe ponovo lepo vreme verovatno će biti više inspiracije za minđuše jer se više nose i lepše vide kad nismo zamotane u kape i šalove, i kad se možda više brinemo o tome kako ćemo iskombinovati nakit i garderobu jer se nakit bolje vidi . Zato su među novitetima u poslednje vreme najčešći privesci za ključeve, oni su uvek aktuelni, a možda su i razlog tome protekli praznici pa su poručivani drugima na poklon, sa posebnim dizajnom. Takođe, za poklon su neki poručili i stalak za slike i poruke rađeno po fotografiji, a tu i tamo i neka narukvica.Na postoljima nalaze se figurice dečka i devojke i dve najbolje drugarice, a narukvice su u prvoj varijanti sa metalik podlogom, srcima i posvetom, i "retro" Betty Boop black & white sa kutijicom istog dezena.


Evo i par primera privezaka za ključeve: nutela i simbol drveta i citat iz Tolkinovog Gospodara prstenova.Ni privesci za lančić nisu izuzeti ovog puta - malo drvo na metalik podlozi je tu, a i ova divna žuta nimfa.:) Hajmo ljubitelji papagaja, javite se!:)))


Ovaj zeleni gospodin je moj papagaj Pile :D koji je inače mnogo raspoloženiji nego na slici - ume da priča, da se smeje, cmokće, i mnooogo voli da se mazi!


A u kvalitet lančića ne sumnjajte - ne bi vas Pile lagao.:)
Do sledećeg čitanja!

Love,
AleX
<3