24. април 2012.

Carstvo bubamara

Započinjem post objavom da je Kreativan nakit nakit zaštićen i svako kopiranje i umnožavanje mog nakita ili stila izrade je ZABRANJENO i kažnjivo!!!

Ovo specijalno naglašavam zbog toga što sam nailazila na kopije mojih ličnih kreacija koje se na internetu, bilo na domaćim ili stranim sajtovima NIGDE ne mogu pronaći jer su isključivo moje ideje u pitanju.
Neke univerzalne radove koji rade mnogi ne dovodim u pitanje, ali zameram na imitaciji mog STILA rada.

Stoga, drage moje "umetnice", imitatatorke, ako ste zaista umetnice poradite na sopstvenom stilu i kreacijama jer se SAMO ORIGINAL ceni, i prepoznaje.

..............................................................................................................................................................

I ponovo bubamare! :) Volim da ih pravim jer su tako slatke, a i dosta tražene. Ove su u skoro svim mogućim varijantama.


Pingvine detektve mi je porucila Dragana. Veoooma simpatično i duhovito! Za nju sam pravila i model Mini i Miki.
Lakove za nokte poručila je Jecka. Tu su i domine.:)Još novih radova stiže uskoro. U nedostatku vremena nisam pravila više ništa novo, ali ima vremena.;)
Slede moje facebook cover photos. Nisam ih do sad objavljivala, pa ko nije posetio facebook.com/kreativan.nakit može ovom prilikom da pogleda.


Pozdrav!
Aleksandra