19. април 2012.

Narukvice, minđuše, privesci, prstenje... ovde svega ima!

Pošto sam počela da pravim i narukvice, pojavile su se razne želje kupaca koje sam ispunila. Na prvoj slici je upravo jedna takva, narukvica koja sadrži elemente sa sličicama likova sa 9-gag sajta ako se ne varam. Hyundai privezak je poklon za mog brata koji voli ove automobile, a ovaj plavi autić za malog bratanca Andreja! <3Bubamarice su već viđene u raznim izdanjima, ali ovde je novitet bubamara na iglici, pa je na prvoj slici u ruci sa drugim malim bubamarama, na drugoj se prevrnula a male hoće da joj pomognu, i na trećoj je uspela da prevrne nazad.:D


Videli ste braon krofne sa šarenim mrvicama, plave, ljubičaste, a ovde imamo sada i roze, i braon sa prelivom od "čokolade" i ispolivano tečnom "belom čokoladom".:) Parčići torte su bili privesci i minđuše, a od danas su i deo prstena.


Znate da na vašim privescima može biti bilo koja slika, pa je bilo slika sa kućnim ljubimcima, čak i na minđušama.:) Milena je tražila kucu kao privezak za lančić i mobilni u obliku suze, to niko do sad nije tražio, a ovu drugu kucu na privesku Anđela poklanja mami.;)

Štrumfeta može biti deo minđuša, u obliku pravougaonika u ovom slučaju, a i sečena po silueti kao privezak za mobilni.


Pištolj kao privezak za narukvicu je poklon jednoj devojci koja ide na Policijsku akademiju, kao i komplet "balerina" sa narukvicom i minđušama u tamno roze boji. 


Za kraj kompleti: crvene ruže prsten i minđuše, roze srca prsten i minđuše, i narukvica sa roze i belim srcima i roze srca minđuše. :D Pozdravljam Saru, Angelu i Simonu koje će nositi ove lepe komplete! :* :* :*


Ćao svima, do sledećeg posta! :)
Aleksandra