04. април 2012.

Kafa, klavir, pomfrit, tirkizni nakit "balerina" i još neke stvarčice

Započinjem ovaj post kako započinjem dan - uz šolju kafe! Sa leve strane je espesso sa čokoladicom. To me podseća na običaj na našim prostorima, kad se ide u goste ili nam dolaze gosti najčešći poklon su kafa i čokolada :) pa je bio red da se i takve minđuše naprave. Viseće su, a kada se okreću na s druge strane je čist  beo krug.

Sa desne strane nes kafa sa šlagom i slamčicom. Malo je svetlije uživo nego na slici, čaša je izlakirana pa kao da je staklena, a sa prednje i zadnje strane je po zrno kafe.


Tatjana je poželela klavir, jer obožava da peva i svira, pa su joj u kolekciji nakita samo minđuše sa klavirom nedostajale!Animated Gifs
Zubići u kawaii stilu su mi neodoljivi, kao i pečurka iz Super Maria. Prosto ne znam osobu koja nije igrala ovu igricu svojevremeno kad je bila popularna, i to u celom svetu! :DSada tirkizni nakit iz najave u naslovu: torbica, leptiri sa dva lica, i haljinica.


E, haljinica i torbica minđuše su postale deo narukvice. Već dugo u opisu bloga piše da pravim narukvice, i kooonačno sam napravila jednu za moju sestru, bivšu balerinu.


U kompletu su i minđuše baletanke u paru sa baletankama na narukvici.


Pomfrit! Retke su osobe koje ga ne vole, a mnogima je omiljen vaš uz dodatak kečapa!
Možda je nekima čudno što sam uradila privezak sa velikim zubom. E pa nije, ima i to svoju priču. Mirna želi da ga pokloni dečku za specijalnu priliku. On završava stomatologiju pa je to idealno za njega, a sa druge strane se nalazi i posveta, koja po prvi put nije na ravnoj pločici. Kreativno, nema šta.
A i neka vas ova slika podseti da uvek posle jela operete zube, hehehe.


I na kraju komplet šnalice i minđuše sa iglicom. Poslednja slika je sa leptirom koji izleće iz šume i ostavlja za sobom trag. Ako ste već videli sličnog zanemarite ga, ovo je nova, "apdejtovana" verzija. Kupila sam novu četkicu, pa može lepše da se nacrta.:)


Vellliki pozZ i cmOk za sve!!!
Aleksandra