12. март 2012.

Prstenčići, interesantne minđuše sa iglicom, broševi i privezak sladoled

Počeću od prstenčića. Jecka (avon) mi je porucila masnicu, glatki model, u mint boji. Kako nisam imala baš tu boju morala sam sama da je napravim. Mislim da sam uspela, ako ne isto onda makar približno. :)

Uz ove rombove-opticke varke koje sam pravila viseće, sa iglicom, sa i bez mašnice, odlično se uklapa i prsten sa istom šarom. Tražila ga je Milica da napravi komplet.


Ono što se prvi put pojavljuje među mojim radovima su minđuše sa slikom i iglicom u malom formatu. Vrlo su interesantne i nesvakidašnje, makar ja do sad nisam videla nešto slično. U pripremi su još jedne takve ali u boji.
Crni chanelov logo na bež pozadini, i bež logo na crnoj pozadini sa iglicom (za Katarinu).


Imamo primer konkretno sa sladoledima kako jedan model može biti izrađen u više boja, i imati različite primene. Ovde je sladoled roze i plave boje, a služi kao privezak za mobilni, ključeve i lančić.


Audrey Hepburn broševi su rađeni po porudžbini (minđuše u pripremi), kao i ovo srce podeljeno na dve polovine. Po prvi put je kombinacija da je jedan deo za ogrlicu, a drugi za ključeve. Lepo da dečko i devojka mogu da podele. :) Isto tako, do sad nije bila varijanta da nešto piše sa obe strane priveska, a Maja se dosetila da na jednoj strani bude datum, a na drugoj slovo.


I na kraju neki od mojih ranijih radova koji do sad nisu našli mesta na prethodnim postovima, ali tu su sad.


Za par dana objavljujem još neke nove modele, nisam mogla da čekam da uradim sve pa da budu svi zajedno. Bila sam nestrpljiva da vam što pre pokažem novitete. :D
Pozdrav!

Aleksandra