21. фебруар 2012.

Male minđuše sa "iglicom", bubamarice na listu, i još lepih oblika

Po porudžbini napravila sam i malog Sunđer Boba kao privezak za mobilni. Možda ne liči previse, ali je svejedno sladak. :) Viseće crno bele ću nazvati "mice" po društvenoj igri. Crne sa belim pahuljicama su vrlo lepe, idu uz sve.
Bubamare na listu sam već dugo želela da napravim, i kad sam ih konačno napravila vrlo rado ih nosim! :))))
Jedna devojka je želela samo oglricu sa plavim perlicama, pa sam to i uradila, eto da znate da i to može da se poruči. ;)


Još malo unikatnih šnalica i manjih minđuša sa iglicom. Ove bele sa travkama i leptirom sam šarala lakom, ali pošto mi je prvi put nemojte mi zameriti ako nije savršeno, vežbaću pa će biti još bolje. One su prečnika 1cm, pa još iz daljine fino izgledaju, a šmek im daje to što zajedno obe čine celinu. 
Mnogi radovi sa ovog bloga su neki od prvih, pa ako nisu dovoljno precizni ili imaju neku manu znajte da se više to ne dešava jer sam vremenom naučila da sve to bolje uradim.


Kao što možete da primetite, baš volim srculenca. :D


Toliko za sad, nadam se da ću imati vremena pa uskoro da napravim još nešto i da objavim na blogu.
I dalje je aktuelan giveaway na kome možete osvojiti TRI POKLONA, bilo šta sa ovog bloga, pa učestvujte! Sve informacije na:http://jeckamakeupbeautyandfashionpalace.blogspot.com/2012/02/moj-prvi-giveaway-unikatni-nakit.html

Pozzz veliki!
Aleksandra <3 :*