08. фебруар 2012.

Raznobojna srca, kreativne viseće minđuše i Sunđer Bob

Imamo nove interesantne modele - dve minđuše - dve polovine srca, i oglicu sa dva priveska, dve polovine srca, po ceni jednog. Neka vas ne ograničava boja ili dimenzija, ovo srce može biti i veče, kao belo na primer, obojeno roze, ljubišasto, itd.

    

Viseće minđuše - jednobojne kao ovi ljubičasti štapići koji sa jedne strane imaju rupice a s druge su glatki, u dve boje kao sto su crno-beli pravougaonici, ili sarene, ali ne napadne koje mogu da vam vise bukvalno do ramena, ako želite. Na slici je model sa 6 nanizanih kružića, ali može ih biti i manje, i više, u par boja, ili da je svaka različita.


Ne zamerite što ponavljam na slikama neke modele, napravila sam ih ponovo pa sam iskoristila šansu da ih malo lepše uslikam, da se bolje vide. Raznobojni kružići mogu biti deo narukvice, ili čak i dugmići!


Minđuše sa mesecom i zvezdicama na nebu sam napravila jer sam veliki romantik, dok su večni optimisti oko mene u njima videli smajli koji se ludo smeje! :D Pogledajte ih iz drugacije perspektice, kao da su zvezdice oči a mesec usta.
Uz minđuše jin-jang novitet je privezak za ogrlicu. "Volim te zauvek" je samo još jedna varijanta priveska sa posvetom iz dva dela, crni sa rozim slovima i srcima.
Sunđer Bob Kockalone! :))))) Prosto ga obožavam! Kako vam se čini? Meni veoma liči, mada to mi je tek prvi, biće on još bolji. Napraviću i Patrika, da mogu da se druže! :)